2021 yılında gösterime giren en iyi filmler video serimize hızla devam ediyoruz. Bu blog yazımda 2021 yapımı en iyi 5 macera filmi önerilerimi sizlerle paylaşacağım. Aksiyon, bilimkurgu ve korku türündeki film önerilerimi merak edenler 2021 Yapımı En iyi 10 Aksiyon Filmi ve Efsane Bilim Kurgu Filmleri (2021) adlı yazılarımı okuyabilir veya videoyu izleyebilirler. Daha fazlası için beni takip etmeye devam edin 😉

Jungle Cruise

2021 yılına ait ilk macera filmi önerim Jungle Cruise. Jungle Cruise, sinemalarda ve Disney+’da gösterime giren yeni bir Disney filmi. Indiana Jones, Jumanji ve bunlar gibi macera filmlerini seviyorsanız, Jungle Cruise tam size göre bir film. Amazon ormanlarında güzel ve şaşırtıcı bir macera gezisi. Başrollerini Dwayne Johnson ve Emily Blunt’un paylaştığı film bizlere komedi, aksiyon ve maceranın iyi harmanlandığı keyifli dakikalar vadediyor. Hikaye biraz klişe ancak hiç sıkıcı değil. Fantastik bir yolculuk hakkında yeterli ve ilginç bir aile filmi.

The Dig

İngiliz tarihinin ilgi çekici küçük bir parçası olan The Dig, baştan sona sade ve gerçek bir konu ile yavaş yavaş alev alan bir hikayeyi anlatıyor. “Hiçbir şey sonsuza kadar kayıp kalmaz.” Sloganı ile gösterime giren film, olağanüstü yumuşak geçişleri ve dokunaklı anlatımıyla bu türü sevenler için çok ideal. Basit hikayelerin güzel ve anlaşılır bir şekilde anlatılmasını seviyorsanız, Arkeoloji seviyorsanız bu film tam size göre. Oyuncuların hepsi harika iş çıkarmış.

Hayalet Avcıları: Öteki Dünya

Dürüst olacağım, son Hayalet Avcıları filminden sonra bu film için pek hevesli değildim. Filmi isteksizce izlemeye başladım ancak itiraf etmeliyim ki çok eğlendim. Orijinal filme layık bir halefi gibi geliyor. Geçmişi görmemezlikten gelmediği gibi yaptığı göndermeler ile onu destekliyor. Fazlaca geçmişe gönderme olduğu için bu filmden önce orijinal filmi izlemenizi tavsiye ederim. İyi bir atmosfer ve iyi bir tempo, filmde yavaş olan hiçbir şey yok. Ne sıkıcı ne de fazla uzun. Bazı eski, tanıdık yüzleri görmek harika hissettiriyor.

Komiser Grom: Veba Doktoru

Igor Gromov süper güçleri olmayan bir süper kahramandır. Onu tam bir Batman karşıtı olarak düşünebilirsiniz: Maske takmıyor, parası yok (kelimenin tam anlamıyla yoksulluk içinde yaşıyor), şöhreti yok ama kesinlikle Bruce Wayne ile aynı şekilde davranıyor: beynini ve kaslarını kullanarak düşmanlarını alt ediyor ve asla can almıyor. Bu film harikaydı, Rusların bu kadar iyi bir film yapmasını hiç beklemiyordum. Havalı, eğlenceli, çekici ve tüm doğru karakterlere sahip. Sadece izle!

The Yin Yang Master

Son macera filmi önerim The Yin Yang Master. Genellikle devam filmi, orijinali kadar iyi değildir ama bu durumda bu doğru değil! Müthiş özel efektler bu filmi diğerlerinden ayırıyor. Film boyunca özel efektlerle gerçekten birinci sınıf bir iş çıkarmışlar. Gösteri çok canlı, hikaye basit ama sağlam bu nedenle takip etmesi kolay. Karakterler çok sevimli ve eğlenceli. Ailecek izlenebilecek bir film. Patlamış mısırınızı alın ve gösterinin tadını çıkarın!

Son Söz

Sizlerde yorumlarınızla bizlere film önerisinde bulunabilirsiniz. Şu filmi de izlesen güzel olur dediğiniz filmleri yorumlara bırakın ki herkes faydalansın. Gelecek videolardan haberdar olmak için YouTube kanalıma ABONE olmayı unutmayın. Hoşça ve dostça kalın!

Söz Sizde...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir