Samsung HW-T650 model, 3.1 kanal 340 Watt soundbar incelemesi ile birlikteyiz. Ses testi için aşağıdaki YouTube videomu izleyebilirsiniz.

Ses sitemini almadan önce internet üzerinden birçok araştırma yaptım fakat alacağım soundbar kafamda bir türlü netleşmiyordu. Bu yüzden teknoloji mağazalarında ses sistemlerini dinleyerek seçmeye karar verdim. Öncelikle Vatan Bilgisayar’a giderek 1000 – 2000 TL aralığında bulunan soundbarları dinlemek istediğimi söyledim. Bu fiyat aralığında sadece Sony HT-SD35 Soundbarı dinleme şansım oldu. Ardından Medimarkt’a geçtim, burada da JBL SB160 2.1 Kanal 220W ve LG SN5Y 2.1 Kanal 400W modellerini test ettim. Hala alacağım sinema sistemine karar veremediğim için Teknosa’ya gittim ve burada da yine LG’nin SL5Y ve SJ3 modellerini dinledikten sonra Samsung HW-T450 200W soundbarı dinledim. Test ettiğim bu altı soundbar arasından en çok LG SN5Y modelini beğenmiştim ki Mediamarkt’a 2500 TL olan Samsung HW-T650 modelinin Teknosa’da 1900 TL’ye düştüğünü görünce son olarak bu modeli de dinlemek istedim. O anda daha önce dinlediğim tüm modellerin kulağımdan silinip gittiğini hissediyordum. T650 kulağımın pasını silmişti. Ben de tereddüt etmeden Samsung T650 soundbarı alıp mağazadan çıktım.

Samsung HW-T650
Samsung HW-T650 340 W Kutu İçeriği

Kutu içeriğinde; subwoofer, soundbar, kumanda, kullanım klavuzu ve garanti belgesi, HDMI kablosu, güç adaptörü, elektrik bağlantı kabloları ve duvara asmak için gerekli aparatlar bulunuyor.

Samsung HW-T650 Teknik Özellikleri
Samsung HW-T 650 340 Watt, 3.1 ses çıkışı kanal sayısına sahip, sesi üç boyutlu hale getiren DTS Virtual:X özelliğini destekler, HDMI ARC sayesinde TV kumandanızdan yönetilebilir. Çoklu Bluetooth özelliği ile iki farklı cihaza aynı anda bağlanabilir. Bunun yanı sıra USB, Optik ses girişi ve HDMI bağlantıyı destekler. Standart, Çevresel Ses Genişletme, Oyun, Akıllı ve DTS Virtual:X olmak üzere beş farklı ses modunu destekler. Ana hoparlör 980 x 58 x 90 mm boyutlarında ve 2.4 kg ağırlığa sahipken, Sub woofer 205 x 353 x 303 mm boyutlarında ve 6.2 kg ağırlığa sahip.

Kumanda üzerinden tiz ve bass ayarlarını zevkinize göre ayarlayabilirsiniz. Audio SYNC sayesinde ses ve video senkronizasyonunu düzenleyebilirsiniz. Yukarıdaki youtube videomdan ses testini dinleyecek olursanız, dinlediğiniz cihazın ses çıkış kalitesi duyduğunuz sesleri etkileyecektir. Bu yüzden duyduklarınız sizin için sadece bir ön fikir olabilir. Ses sistemini canlı canlı dinlediğinizde seslerin berrak, tok, parazitsiz ve son seste dahi bozulmadığını net olarak farkedeceksiniz.

Yeni videoları kaçırmamak için YouTube Kanalıma ücretsiz olarak abone olabilirsiniz. Aklınıza takılan soruları ve görüşlerinizi yorum yaparak bizimle paylaşmaktan çekinmeyin. Hoşça ve dostça kalın!

Söz Sizde...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir